Thursday, August 20, 2009

I'm back..

Ska få igång mitt bloggande igen har jag bestämt. ;)

Min dag började med att imorse kl 08.30 bege sig till en arbetsintervju för i stort sett en webmedia tjänst. Verkade rätt intressant iallafall för det är mycket sysslor som jag hållit på med i USA den sista college terminen med film, webb och foto osv. 

När jag kom hem från intervjun fick jag även ett samtal från Casino Cosmopol, och dom ville att jag skulle komma dit nästa fredag för en intervju också för en receptionist tjänst! :) Var dock lite pinsamt eftersom den ökända mottagningen i min lägenhet inte funkar så toppenbra så hörde bara vissa ord.. haha.. men det gick iallafall!

Min bror var även hos mig på besök från igår för att provjobba på Scandic Anglais som kock. Han skulle få reda på om han fick tjänsten i helgen! Bokade även tågbiljett för att åka med honom hem till Arvika idag. Så nu är jag hemma hos mina föräldrar på landet. :) 
Alltid skönt att komma hem. Sån frihet och komma från stan. :P En hel villa för sig själv. Inga grannar som spelar musik, skriker, dammsuger, sjunger opera, och sist men inte minst det senaste tilläget av fiolspelandet. :/

Kommer att hålla på med att få upp Julie's SBCC Faculty webpage i helgen också. Eftersom College börjar på Måndag måste den senast vara uppe och klar på Söndag.. eeek nervöst!

No comments: